وب سایت خبری خبر جور در راستای ارائه اخبار در ضمینه های گونان اقدام به ارائه خبردرضمینه علمی هنری خود با بهترین گرداوری خبر از معتبر ترین منابع به نقل از خبرگذاری ایسنا نموده. لذا در این ضمینه شما را به مطالعه خبر فوق به نقل از خبر گذاری ایسنا مینماید.
معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه حضور در بیستوهشتمین دوره نمایشگاه کتاب دهلینو با «سینها پاتل» وزیر فرهنگ و توریسم هند دیدار کرد و در این دیدار رواج گردشگری فرهنگی بین ایران و هند مورد بحث و گفتوگو قرار گرفت.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی موسسه نمایشگاههای فرهنگی ایران، محسن جوادی – معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی – در این دیدار گفت: روابط ایران و هند عمدتاً با فرهنگ و کتاب شروع شده است و خوشحالیم که در دوره جدید شکلگیری این روابط بتوانیم شکوه و عظمت گذشته روابط دو کشور را احیاء کنیم.
او افزود: در کنار روابط اقتصادی که آمار خوشحال کنندهای از آن وجود دارد؛ تلاش میکنیم به روابط فرهنگی بین دو کشور نیز عمق و وسعت بدهیم. روابط بین ایران و هند مبتنی بر محبت و دوستی است و این از گذشته وجود داشته است. زمانی شاعران و نویسندگان بسیاری بین ایران و هندوستان رفت و آمد داشتند که خود حکایت از این موضوع دارد.
جوای سپس بیان کرد: اکثر مردم دو کشور تاریخ خود را خوب میشناسد ولی متاسفانه جوانان اطلاعات کافی از آن ندارند. باید تلاش کنیم تا جوانان دو کشور از این تاریخ و گذشته خود اطلاعات لازم را کسب کنند.
معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه سخنان خود گفت: مبادله دانشجو، استاد و نویسندگان دو کشور میتواند کمک مهمی در توسعه گسترش روابط فرهنگی بین دو کشور باشد و این آمادگی در ما وجود دارد تا نوشتههای نسل نو و جدید هند را در ایران منتشر کنیم و هم چنین این آمادگی در ما وجود دارد که آثار برجسته ایرانی را برای ترجمه به زبان سانسکریت معرفی کنیم.
جوادی در پایان سخنان خود گفت: یکی از راههای گسترش روابط بین دو کشور توریسم فرهنگی است. باید مکان و سایتهای فرهنگی دو کشور را شناسایی کنیم تا گردشگری فرهنگی بین ایران و هند رواج یابد. امیدواریم بتوانیم از طریق همکاری در حوزههای هنر، سینما، تئاتر که ظرفیتهای خوبی در هر دو کشور وجود دارد کمک قابل توجهی به اقتصاد فرهنگ کنیم.
سینها پاتل – وزیر فرهنگ و توریسم هند – نیز در این نشست گفت: امسال هفتادمین سالگرد روابط ایران و هند است. امیدوارم روابط فرهنگی بین دو کشور به خاطر وجود شباهتهای زبانی عمیقتر شود. کشور هند همواره به ایران به عنوان یک شریک خوب و یک همسایه دوست نگاه میکند که این باعث میشود روابط ما گستردهتر و عمیقتر شود.
او در پایان سخنان خود گفت: فرصتهای زیادی بین ایران و هند در خصوص توریسم و گردشگری وجود دارد که باید به آن توجه شود.
در پایان این نشست علی چگینی -سفیر ایران در هند- نیز طی سخنانی گفت: مردم ایران زمانی که از هند صحبت میکنند تاریخ، تمدن، روابط و دوستیهای بین دو کشور در ذهن آنها تداعی میشود و به آن نگاه میکنند. ما در هند غریب نیستیم و خوشبختانه اکنون شکل خاصی برای ارتباط و برقراری صنعت توریسم بین دو کشور وجود دارد. امیدوارم تلاشهایی که صورت میگیرد باعث افزایش رونق صنعت توریسم و گردشگری در دو کشور شود.
انتهای پیام
بزرگترین ارائه دهنده خبرهای گوناگون در ضمینه های مختلف در بستر وب به صورت فوق العاده سریع