وب سایت خبری خبر جور در راستای ارائه اخبار در ضمینه های گونان اقدام به ارائه خبردرضمینه علمی هنری خود با بهترین گرداوری خبر از معتبر ترین منابع به نقل از خبرگذاری ایسنا نموده. لذا در این ضمینه شما را به مطالعه خبر فوق به نقل از خبر گذاری ایسنا مینماید.
مدیر عامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با اشاره به نقش تولیگری کانون در تولید اسباببازی گفت: ایدهپردازان اسباببازی میتوانند با ارسال آثار خود به کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان فرصت تجاریسازی ایده خود را در حوزه اسباببازی داشته باشند.
به گزارش ایسنا، در مراسم تقدیر از برگزیدگان پنجمین جشنواره ملی اسباببازی، فاضل نظری، مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با اشاره به استقبال شدید از جشنواره ملی اسباببازی گفت: این سطح از استقبال غیرقابل پیشبینی بود. برای همین در ساعات بعد از ظهر با ازدحام جمعیت مواجه بودیم. بنابراین باید سال آینده فضای وسیع تری را به جشنواره اختصاص دهیم.
وی تاکید کرد: جشنواره ملی اسباببازی به سنی از بلوغ رسیده و لازم است امکانات جدیدی را در اختیار آن قرار دهیم بنابراین شاید در سال آینده محل برگزاری جشنواره را تغییر دهیم.
مدیر عامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با اشاره به اینکه در شرایط کنونی نگاه به اسباببازی و تاثیرات آن تغییر کرده است گفت: اتفاقات مبارکی در این حوزه افتاده است چون امروزه اسباببازی در جامعه ما به عنوان یک پدیده قابل چشمپوشی و پیش پا افتاده دیده نمیشود. بلکه اسباببازی یک حامل فرهنگی و ابزار رشد کودکان و جامعه است.
نظری با بیان اینکه بازی و اسباببازی میتواند مفاهیم و خصایل اخلاقی را به کودکان بیاموزد تصریح کرد: در شرایطی که در نظام رسمی آموزش و پرورش فضای کافی برای آموزش مفاهیمی مثل صبر وجود ندارد، کودکان میتوانند از طریق بازیها و اسباببازیها این مفاهیم را تمرین کنند.
وی با تاکید بر ضرورت برجستهسازی مفهوم اسباببازی گفت: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان همه تلاش خود را به کار میگیرد تا نقش تولی گری خود را در حوزه تولید اسباببازی انجام دهد بنابراین کانون نمیخواهد رقیب تولید کنندگان در حوزه تولید اسباببازی باشد. بلکه قصد دارد در این زمینه با آنها مشارکت کند. بنابراین ایده بازارهای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان این فرصت را برای علاقمندان و مستعدان حوزه اسباببازی فراهم میکند تا با ارسال آثار خود به بخش ایده پردازی کانون، امکان تولید و تجاری سازی محصولات خود را داشته باشند.
ضرورت راهاندازی شهرک صنعتی اسباببازی
دبیر پنجمین جشنواره ملی اسباببازی به ضرورت شکلگیری شهرک صنعتی اسباببازی اشاره و بیان کرد: امروز، پژوهشگران به این نتیجه رسیدهاند که اسباببازی یک کالای فرهنگی است و متولیان فرهنگی باید به این مهم توجه کنند و در شکلگیری یک شهرک صنعتی بکوشند.
محسن حموله در آیین پایانی پنجمین جشنواره ملی اسباببازی که یازدهم دی ۱۳۹۸ در مرکز آفرینشهای فرهنگی و هنری کانون برگزار شد، گفت: این جشنواره نسبت به دورههای قبل، رشد کمی و کیفی پیدا کرده و با استقبال بیشتری روبهرو شده؛ امروز، جشنواره ملی اسباببازی در مسیری قرار گرفته که همه فعالان این حوزه را با خود همراه کرده و این مساله، اتفاق بسیار خوشایندی است.
به گفته مدیرکل سرگرمیهای سازنده و بازیهای رایانهای کانون پرورش فکری، اسباببازیها تاثیر قابل توجهی بر خلاقیت و هوش کودکان دارد و موجب افزایش تواناییهای جســمانی آنها میشود اما آنچه اهمیت دارد، اینکه همه این اســباببازیها، کودک را برای پذیرش نقشهای جدید در زندگی اجتماعی آیندهاش آماده میکند و علاوه بر پرکردن اوقات فراغت بر شخصیت کودکان و حتی بزرگسالان هم اثر میگذارد؛ از اینرو لازم است صنعت اسباببازی هم از جنبه تصویب قوانین تسهیلگر و ایجاد زیر ساختهای مالی مناسب و هم از نظر جذب سرمایهگذاری مورد توجه قرار گیرد.
حموله با اشاره به اینکه جشنواره ملی اسباببازی به توسعه و رونق فعالیت اشخاص حقوقی و حقیقی مرتبط با اسباب بازی کمک میکند، گفت: این جشنواره به کمک کارآفرینان، تولیدکنندگان و توزیعکنندگان کوچک و بزرگ این حوزه در سراسر کشور آمده و به رونق اقتصادی در زمینه اسباببازی منجر شده است. طبیعی است این رونق اقتصادی بر فضای فرهنگی کشور هم تاثیرهای بسیار مطلوبی میگذارد چرا که اسباببازی ایرانی، منتقل کننده فرهنگ این مرز و بوم است.
دبیر پنجمین جشنواره ملی اسباببازی از ارائه و معرفی دوهزار اسباببازی ایرانی در این جشنواره خبر داد و افزود: این اسباببازیها را ۱۶۰ تولیدکننده اسباببازی ساخته و طراحی کردهاند. علاوه بر این میتوان به حضور بیش از ۶۰ طراح و عروسکساز با معرفی ۷۰۰ عروسک ایرانی در شهر عروسکها، ۱۰ استارتاتآپ، معرفی بازیهای رومیزی، رونمایی از ۷۰ اسباببازی ایرانی و چهار عنوان کارگاه و هفت عنوان نشست تخصصی با موضوعهای مرتبط با حوزه اسباببازی اشاره کرد.
حموله به ضرورت شکلگیری شهرک صنعتی اسباببازی اشاره و بیان کرد: امروز، صاحبنظران و پژوهشگران به این نتیجه رسیدهاند که اسباببازی یک رسانه و کالای فرهنگی است و متولیان فرهنگی باید به این مهم توجه کنند. در نتیجه اگر فضایی ساخته شود تا تولیدات داخلی در آن به نمایش گذاشته شود، اتفاق خوشایندی است و فعالان این عرصه را به کار در این زمینه تشویق میکند.
دبیر پنجمین جشنواره ملی اسباببازی همچنین از انجمن تولیدکنندگان اسباببازی، ستاد توسعه فناوریهای نرم و هویتساز معاونت محترم علمی ریاست جمهوری، دستاندرکاران بازار اسباببازی، دبیرخانه شورای نظارت بر اسباببازی و همکاران خود در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان قدردانی و ابراز امیدواری کرد که ششمین دوره جشنواره با نشاط و ساماندهی بیشتر برگزار میشود.
در این مراسم برگزیدگان حوزههای مختلف اسباببازی اعلام و مورد تقدیر قرار گرفتند. پنجمین جشنواره ملی اسباببازی با اهدا ۴۱ جایزه به تولیدکنندگان اسباببازی ایرانی در هفت بخش، برگزیدگان خودش را معرفی کرد.
پنجمین جشنواره ملی اسباببازی که کار خود را از شنبه ۷ دی ماه آغاز کرده تا روز جمعه ۱۳ دی ماه ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام
بزرگترین ارائه دهنده خبرهای گوناگون در ضمینه های مختلف در بستر وب به صورت فوق العاده سریع