وب سایت خبری خبر جور در راستای ارائه اخبار در ضمینه های گونان اقدام به ارائه خبردرضمینه علمی دانشگاهی خود با بهترین گرداوری خبر از معتبر ترین منابع به نقل از خبرگذاری ایسنا نموده. لذا در این ضمینه شما را به مطالعه خبر فوق به نقل از خبر گذاری ایسنا مینماید.
ایسنا/سمنان رئیس پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی کشور با اشاره به ظرفیت ها و پتانسیل های خوب در استان سمنان گفت: سمنان می تواند یک بنگاه پژوهشی در حوزه های مختلف فعالیت های پژوهشی، تحقیقاتی، علمی و درمانی رویان باشد.
عبدالحسین شاهوردی در نشست با رؤسا و معاونین جهاددانشگاهی و دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان اظهار کرد: این موضوع به این دلیل است که مجموعه جهاددانشگاهی استان سمنان فعالیت های پژوهشی و علمی ارزشمندی در استان سمنان آغاز کرده است و همچنین به این دلیل که تجربه موفق فعالیت های پژوهشی و تحقیقاتی در استان سمنان با سابقه فعالیت های گذشته وجود دارد.
وی با بیان اینکه این پژوهشگاه هشتم خرداد ماه سال ۱۳۷۰ به عنوان مرکز جراحی محدود با هدف ارائه خدمات درمانی به زوجهای نابارور و پژوهش و آموزش در زمینه علوم باروری و ناباروری توسط زنده یاد دکتر سعید کاظمی آشتیانی و گروهی از پژوهشگران و همکارانش در جهاد دانشگاهی علوم پزشکی ایران تاسیس شد، گفت: پژوهشگاه رویان در سالهای ۱۳۷۷ و ۱۳۸۷ به ترتیب مجوز مراکز تحقیقات علوم سلولی و مرکز تحقیقات پزشکی تولید مثل را از شورای گسترش دانشگاههای علوم پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دریافت کرد و آبان ماه ۱۳۸۸ شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با ارتقای آن از پژوهشکده به پژوهشگاه رویان موافقت کرد.
رئیس پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی کشور اذعان داشت: پژوهشگاه رویان یک قطب تحقیقاتی و فناوری در تراز بینالمللی، پیشگام در توسعه علم، فناوری و نوآوری در علوم زیستی با مرجعیت در علوم سلولهای بنیادی، تولیدمثل، زیستفناوری، طب ترمیمی و موثر در ارتقاء سلامت جامعه است.
شاهوردی افزود: مأموریت پژوهشگاه رویان در راستای نقشه جامع علمی کشور و در چهارچوب برنامه توسعه جهاد دانشگاهی است و در محورهای پژوهش و توسعه علم و فناوری در زمینههای زیستشناسی و پزشکی تولیدمثل، سلولهای بنیادی و زیستفناوری، آموزش و ترویج یافتههای علمی در سطح ملی و بینالمللی، تجاریسازی یافتههای پژوهشی برای ارائه خدمات و تولید محصولات زیستی به منظور رفع نیازهای علمی تخصصی کشورو درمان بیماران نابارور و صعبالعلاج از طریق استفاده کارآمد از نتایج پژوهش به انجام مأموریت می پردازد.
وی ادامه داد: این پژوهشگاه فعالیتهای پژوهشی و آموزشی و نیز درمانی خود را در قالب سه پژوهشکده پژوهشکده زیست شناسی و فناوری سلولهای بنیادی رویان، پژوهشکده پزشکی تولید مثل رویان و پژوهشکده زیست فناوری و همچنین و دو مرکز خدمات تخصصی مرکز درمان ناباروری و مرکز سلول درمانی با راهبرد از علم تا کاربرد انجام میدهد.
انتهای پیام
بزرگترین ارائه دهنده خبرهای گوناگون در ضمینه های مختلف در بستر وب به صورت فوق العاده سریع