وب سایت خبرجو

دلایل نگرانی مسلمانان هند از اعطای شهروندی به مهاجران غیرمسلمان

برترین ارائه دهنده خدمات فلاشینگ نما در تهران

وب سایت خبری خبر جور در راستای ارائه اخبار در ضمینه های گونان اقدام به ارائه خبردرضمینه
بین الملل خود با بهترین گرداوری خبر از معتبر ترین منابع به نقل از خبرگذاری ایسنا نموده. لذا در این ضمینه شما را به مطالعه خبر فوق به نقل از خبر گذاری ایسنا مینماید.

چیزی که موجب ترس جامعه مسلمانان هند شده، اظهارات قبلی در ضدیت با مسلمانان است از جمله طرفداری از طرحی مشابه طرح ممنوعیت سفر دونالد ترامپ، برای ممنوعیت سفر مسلمانان هند، متهم کردن مردان مسلمان به اجبار زنان هندو برای گرویدن به اسلام و مقایسه شاهرخ خان، هنرپیشه بالیوود با حافظ سعید، شبه‌نظامی‌ای که در پاکستان زندگی می‌کند.

به گزارش ایسنا، گروه‌های حقوق مدنی می‌گویند این قانون که مهاجران غیرمسلمان از پاکستان، بنگلادش و افغانستان را مشمول عفو قرار می‌دهد، علیه مسلمانان تبعیض قائل می‌شود. ولی استدلال دولت هند این است که این قانون از اقلیت‌های مذهبی که از اذیت و آزار فرار می‌کنند حمایت می‌کند. نارندا مودی، نخست‌وزیر و آمیت شاه، وزیر کشور هند بر این نکته پافشاری می‌کنند که این قانون علیه مسلمانان وضع نشده است.

بی‌بی‌سی در گزارشی در بیان دلایل اعتراضات مسلمانان به این قانون آورده است: چیزی که بیشتر باعث ترس و نگرانی شده، برنامه ثبت ملی شهروندان است.

نصیرالدین، سیاستمدار و رهبر جامعه مسلمانان شهر کانپور می‌گوید: "ثبت ملی شهروندان، مردم را ملزم می‌کند که شهروند هند بودنشان را ثابت کنند. تصور کنید که یک خانواده هندو و یک خانواده مسلمان، هر دو نمی‌توانند شهروندی‌شان را ثابت کنند. خانواده هندو می‌تواند از ثبت ملی شهروندان برای ادعای شهروندی استفاده کند ولی از خانواده مسلمان سلب شهروندی خواهد شد."

دولت می‌گوید نقشه‌ای برای استفاده از ثبت ملی شهروندان در آینده نزدیک ندارد، ولی جامعه مسلمانان هنوز بیم دارند که ممکن است قادر نباشند مدارک لازم برای اثبات شهروندی را ارائه دهند. نصیرالدین اضافه می‌کند که یکی دیگر از دلایل نگرانی مسلمانان اوتارپرادش این است که به بهاراتیا جاناتا، حزب هندوی ناسیونالیست حاکم اعتماد ندارند.

در جریان تظاهرات دامنه‌دار در هند علیه قانون جدید بحث انگیز اعطای شهروندی به مهاجران غیرمسلمان، بیشترین لطمه به ایالت شمالی اوتارپرادش وارد شده است.از ۲۰ دسامبر ۲۰۱۹ که اعتراض‌ها شروع شد تاکنون ۱۹ نفر در این ایالت کشته شده‌اند.

اعتراضات به خصوص در اوتارپرادش که محل زندگی ۴۰ میلیون مسلمان است، همچنان ادامه دارد.

یوگی آدیتیانات، سروزیر این ایالت گفته از کسانی که اموال عمومی را تخریب کردند انتقام گرفته خواهد شد و "برای جبران خسارتی که به اموال عمومی وارد شده، مایملک آنها مصادره خواهد شد."

در اجرای این دستور، پلیس کسانی را که در تعقیبشان است و عمدتا مسلمانند، شناسایی کرده و پوستر اسامی و عکس آنها را در سراسر کانپور، نصب کرده است.

بسیاری معتقدند که سروزیر اوتارپرادش صرفا از ایده نارندا مودی مبنی بر"ناسیونالیسم هندوی نیرومند" پیروی می‌کند.

پلیس همچنین متهم به ارعاب مسلمانان است. فیلم‌های ویدیویی از کانپور نشان می‌دهد که ماموران پلیس در تاریکی شب در محله‌های مسلمان نشین به آسیب زدن به اتومبیل‌ها و غارت خانه‌ها مبادرت می‌کنند.
انتهای پیام

منبع | Refrence

بزرگترین ارائه دهنده خبرهای گوناگون در ضمینه های مختلف در بستر وب به صورت فوق العاده سریع