وب سایت خبرجو

دبیر جایزه جلال به دبیرکل سازمان ملل نامه نوشت

برترین ارائه دهنده خدمات فلاشینگ نما در تهران

وب سایت خبری خبر جور در راستای ارائه اخبار در ضمینه های گونان اقدام به ارائه خبردرضمینه علمی هنری خود با بهترین گرداوری خبر از معتبر ترین منابع به نقل از خبرگذاری ایسنا نموده. لذا در این ضمینه شما را به مطالعه خبر فوق به نقل از خبر گذاری ایسنا مینماید.

محمدرضا شرفی خبوشان، دبیرعلمی دوازدهمین جایزه ادبی جلال آل احمد به همراه گروهی از نویسندگان، نامه‌ای در محکومیت اقدام دولت آمریکا برای به شهادت رساندن سردار شهید حاج قاسم سلیمانی نوشتند.

به گزارش ایسنا، در این نامه آمده:
«به نام خداوند قلم و خداوند جان و خرد
دبیرکل محترم سازمان ملل متحد

ما گروهی از نویسندگان ایرانی هستیم. همچون تمام نویسندگانی که در کشورهای دیگر زندگی می‌کنند، زیر پرچمی که نشانه کشورمان است و تحت حکومتی که خود آن را برگزیده‌ایم برای مردمانمان کتاب می‌نویسیم. همواره سعی کرده‌ایم که به‌واسطه کلمات، همدلی، دوستی و مهربانی و فضائل اخلاقی را که بشر در هر کجای دنیا بدان نیازمند است در میان مردمانمان رواج دهیم. دفاع در برابر زیاده‌خواهی و ظلم را ستوده‌ایم و نادیده گرفتن حق حیات و بقای انسانی و حقوق انسان‌ها را در هر کجای عالم نکوهش کرده‌ایم.

اینک کشور ما توسط کشوری که ادعای رواج صلح و امنیت دارد مورد تهدید قرار گرفته است. کشتن مقامات رسمی کشورها توسط کشورهای دیگر به هر دلیلی ممنوع است. با این وجود یکی از مقامات رسمی و محبوب ما به دلیلی غیرمنطقی توسط آمریکا به شهادت رسیده است و این عمل تهدیدی جدی علیه صلح و امنیت کشور ماست. تهدید امنیت یک کشور به واسطهکشتن یک مقام رسمی بنا نهادن رویه‌ای خطرناک و ضدانسانی است و در واقع تهدیدی برای امنیت همه کشورها و همه مردمان جهان است.

ما نویسندگان ایرانی و امضا کنندگان این نامه اقدام خارج از منطق و قاعده بین‌المللی آمریکا را محکوم می‌کنیم. اما این محکوم کردن را تنها به ایراد بیانیه و اعلام شکوائیه به سازمان ملل متحد محدود نمی‌کنیم. وظیفه نویسندگان یک کشور رواج صلح و دوستی میان مردمانشان و مردمان جهان است. امّا در صورتی عمل به این وظیفه محقق می‌شود که مردمی وجود داشته باشد.

اکنون که دولت آمریکا با ارتکاب چنین جنایتی و چنین تهدیدی نابودی مردم ما را هدف قرار داده است، وظیفه خود می‌دانیم برای عمل به همان وظیفه که رواج صلح و دوستی است ابتدا مردم خود را در برابر تهدید و خطر حفظ کنیم.
ما نویسندگان ایرانی اینک حفظ امنیت مردمانمان را مساوی با حفظ امنیت جهان می‌دانیم. و هر گونه اقدامی را که ساختار سیاسی و حکومتی کشورمان در برابر این تهدید انجام دهد، درست و بهحق می‌دانیم و از آن دفاع خواهیم کرد و خود برای انجام آن خواهیم کوشید.

دبیرکل محترم سازمان ملل متحد! این یک متن شکوائیه نیست. این متن اعلام نظر نویسندگانی است که به کشورشان و حیات مردمشان و قواعد منطقی و انسانی و بین‌المللی احترام می‌گذارند و بنا برا ین احترام مشارکت و حمایتشان را از اقدام حکومتشان در پاسخ همسنگ و همطراز این تهدید، به دولت تهدید کننده اعلام می‌کنند.»

انتهای پیام

منبع | Refrence

بزرگترین ارائه دهنده خبرهای گوناگون در ضمینه های مختلف در بستر وب به صورت فوق العاده سریع