وب سایت خبری خبر جور در راستای ارائه اخبار در ضمینه های گونان اقدام به ارائه خبردرضمینه سیاسی خود با بهترین گرداوری خبر از معتبر ترین منابع به نقل از خبرگذاری ایسنا نموده. لذا در این ضمینه شما را به مطالعه خبر فوق به نقل از خبر گذاری ایسنا مینماید.
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: از ابتدای سال جاری تا پایان دی ماه متخلفان به پرداخت ۴۹ هزار میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شدهاند.
به گزارش ایسنا، سید یاسر رایگانی صبح امروز (شنبه) در نشست خبری با خبرنگاران در رابطه با آمار عملکرد سازمان تعزیرات از ابتدای سال جاری تا پایان دی ماه (۳۰۶ روزه) اظهار کرد: تعداد ۴۹۴ هزار و ۷۶ پرونده وارد شده که شامل ۳۸۴ هزار و ۳۴۶ پرونده کالا و خدمات، ۷۱ هزار و ۲ پرونده قاچاق کالا و ارز و ۳۸ هزار و ۷۲۸ پرونده بهداشت، دارو و درمان می باشد.
وی افزود: متخلفان به پرداخت ۴۹ هزار میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شدهاند.
سخنگوی سازمان تعزیرات خاطرنشان کرد: تعداد ۳۵۱ هزار و ۳۲ پرونده شامل ۲۷۹ هزار و ۶۱۵ پرونده کالا و خدمات، ۴۳ هزار و ۴۳ پرونده قاچاق کالا و ارز و ۲۸ هزار و ۳۷۴ پرونده بهداشت، دارو و درمان برای اجرا به واحد اجرای حکم ارجاع شده است و جمعاً ۱۶۵ هزار میلیارد ریال جزای نقدی برای وصول به این واحد ارسال شده که ۹۹۶ میلیارد ریال اعاده حق شاکی به واحد اجرای احکام ارسال شده است.
وی با بیان اینکه مأموران اجرای احکام موفق به اخذ ۶ هزار میلیارد ریال جریمه نقدی از متخلفان در حق صندوق دولت شدهاند، گفت: بیشترین احکام صادره در یکماهه در مورد یک شرکت به دلیل احتکار پلیاتیلن در یزد بود که به پرداخت ۲۱ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شد.
سخنگوی سازمان تعزیرات ادامه داد: در استان تهران دو نفر به دلیل قاچاق و واردات کالا با استفاده از تسهیلات در نظر گرفته شده در قانون برای کالاهای مصرف شخصی به پرداخت ۱۱۲ میلیارد ریال جریمه نقدی محکوم شدند.
رایگانی در خصوص بیشترین احکام اجرا شده در یک ماه گذشته عنوان کرد: مبلغ ۸۴۱ میلیون ریال از فردی به دلیل خریدوفروش پلیاتیلن ایمین اخذ شد که جمع محکومیت این فرد در این پرونده یک میلیارد و ۴۰۱ میلیون ریال میباشد. وی افزود: همچنین جریمه یک میلیارد و ۹۰۸ میلیون ریالی از قاچاقچی نفت سفید اخذ شد.
سخنگوی سازمان تعزیرات در رابطه با آمار پروندههای احتکار کاغذ در ۱۰ ماهه نخست سال اظهار کرد: ۲۱ پرونده با ارزش ۳۸ میلیارد ریال تشکیل شده است که ۱۹ پرونده مختومه، ۷ پرونده حکم قطعی صادر شده و متخلفان به ۵ میلیارد و ۶۱۸ میلیون ریال محکوم شدهاند.
رایگانی افزود: ۳ پرونده با ارائه مدارک لازم حکم برائت گرفته، ۲ پرونده عدم صلاحیت صادر شده و ۷ پرونده نیز قرار صادر شده است.
سخنگوی سازمان تعزیرات در رابطه با گزارش عملکرد گشتهای مشترک در ۱۰ ماه گذشته تصریح کرد: تعداد ۲۶ هزار و ۸۲۷ تیم گشت مشترک اقدام به برگزاری ۱۲۹ هزار و ۶۳۰ بازرسی کردند که در این میان ۴۵ هزار و ۷۶۴ واحد دارای تخلف، ۵۰ هزار و ۸۴۸ واحد بدون تخلف مشاهده و ۳۳ هزار و ۱۸ واحد با دریافت تذکر با توجه به نداشتن سابقه تخلف، اقدام به اصلاح تخلف کردند.
وی افزود: مجموعا ۴۶ هزار و ۲۶۹ پرونده برای واحدهای متخلف تشکیل شده و متخلفان به پرداخت ۹۲۸ هزار میلیارد ریال جرای نقدی در حق صندوق دولت محکوم شدند.
رایگانی پرتکرارترین تخلفات در ۱۰ ماهه نخست سال جاری را به ترتیب شامل عدم درج قیمت ۱۲ ۴ هزار و ۶۱۶ پرونده، گرانفروشی ۱۱۶ هزار و ۸۳۲ پرونده، عدم ارائه فاکتور خرید ۴۲ هزار و ۲۴۰ پرونده، عدم صدور فاکتور ۲۷ هزار و ۱۶۴ پرونده و تقلب را ۲۴ هزار و ۶۸۰ پرونده اعلام کرد.
سخنگوی سازمان تعزیرات بیشترین پروندههای متشکله در گشتهای مشترک را مربوط به استان تهران دانست و گفت: در این استان ۸ هزار و ۳۹۰ پرونده بوده و کمترین پرونده متشکله مربوط به استان کردستان با ۷۵۲ پرونده می باشد.
ادامه دارد
بزرگترین ارائه دهنده خبرهای گوناگون در ضمینه های مختلف در بستر وب به صورت فوق العاده سریع