وب سایت خبرجو

توسعه انسولین از زرده تخم مرغ

برترین ارائه دهنده خدمات ثبت دامنه در تهران

برترین ارائه دهنده خدمات طراحی سایت در تهران

برترین ارائه دهنده خدمات انجام پروژه سئو در تهران

وب سایت خبری خبر جور در راستای ارائه اخبار در ضمینه های گونان اقدام به ارائه خبردرضمینه علمی دانشگاهی خود با بهترین گرداوری خبر از معتبر ترین منابع به نقل از خبرگذاری ایسنا نموده. لذا در این ضمینه شما را به مطالعه خبر فوق به نقل از خبر گذاری ایسنا مینماید.

پژوهشگران "موسسه علوم اعصاب و سلامت روان فلوری"(Florey Institute of Neuroscience and Mental Health) استرالیا اخیرا موفق به توسعه انسولین از زرده تخم مرغ شده‌اند.

به گزارش ایسنا وبه نقل از گیزمگ، پژوهشگران استرالیایی در مطالعه اخیرشان موفق به توسعه انسولین از زده تخم مرغ شده‌اند که می‌تواند روزی به عنوان درمانی ارزان‌تر و امن‌تر برای بیماران مبتلا به دیابت مورد استفاده قرار گیرد. دیابت نوعی اختلال ناتوان کننده است که در سراسر جهان ۳۸۰ میلیون نفر را تحت تأثیر قرار داده است. یکی از مشکلات آن این است که بیماران می‌بایست به طور مداوم قند خون خود را مورد بررسی قرار دهند.

در حال حاضر پمپ‌های انسولین هورمون‌های مهمی که بدن به آنها نیاز دارد را ارسال می‌کنند اما به دلیل ترکیبی که با نام "فیبریل"(fibrils) شناخته می‌شود نیاز به تعویض منظم دارند. این ترکیبات طی یک یا دو روز به عنوان ترکیبات انسولین در توده‌ها جمع می‌شوند و خطر انسداد را ایجاد می‌کنند اما اخیرا دانشمندان استرالیایی، انسولینی توسعه داده‌اند که می‌تواند جایگزین خوبی برای بیماران مبتلا به دیابت باشد.

تشکیل فیبرل‌ها به این معنی است که افراد دیابتی برای جلوگیری از خطر انسدادهای خطرناک، باید هر ۲۴ تا ۷۲ ساعت پمپ‌های انسولین خود را تعویض کنند. بنابراین علاقه زیادی به ایجاد انسولین مصنوعی که به این روش رفتار نمی‌کند، وجود دارد. محققان موسسه علوم اعصاب و روان "فلوری" ملبورن با استفاده از کمک پژوهشگران ژاپنی موفق به توسعه انسولین از زرده تخم مرغ شده‌اند.

"اختر حسین"(Akhter Hossain) نویسنده ارشد این مطالعه گفت: استفاده از زرده تخم مرغ به عنوان منبع غنی قند همگن روش جدیدی است که توسط پژوهشگران ژاپنی دانشگاه اوساکا موفق به توسعه آن شدیم. این یک عامل کلیدی بود تا ما بتوانیم اثر شیمیایی قند بر روی مولکول انسولین و فیبریلاسیون را مورد بررسی قرار دهیم.

محققان انسولینی را که توسعه دادند "گلیکوانسولین"(glycoinsulin) نامیدند و اظهار کردند: این انسولین در آزمایشات اولیه عملکرد بسیار خوبی داشته است.

اختر حسین در ادامه افزود: نه تنها تحقیقات ما نشان داد که گلیکوانسولین حتی در درجه حرارت و غلظت زیاد فیبریل‌ها را تشکیل نمی‌دهد، بلکه در سرم(خون) انسان نیز پایدارتر از انسولین معمولی عمل می‌کند.

یافته‌های این مطالعه در مجله "Journal of American Chemical Society" منتشر شد.

انتهای پیام

منبع | Refrence

بزرگترین ارائه دهنده خبرهای گوناگون در ضمینه های مختلف در بستر وب به صورت فوق العاده سریع

برترین ارائه دهنده خدمات اجاره خودرو در تهران

برترین ارائه دهنده خدمات اجاره ماشین عروس در تهران

برترین ارائه دهنده خدمات اجاره ون در تهران