وب سایت خبری خبر جور در راستای ارائه اخبار در ضمینه های گونان اقدام به ارائه خبردرضمینه سیاسی خود با بهترین گرداوری خبر از معتبر ترین منابع به نقل از خبرگذاری ایسنا نموده. لذا در این ضمینه شما را به مطالعه خبر فوق به نقل از خبر گذاری ایسنا مینماید.
یک کارشناس مسایل آمریکا درباره واکنشهای احتمالی دولت عراق و گروههای حشد الشعبی نسبت به حملات آمریکا به مواضع این گروهها اظهار کرد: در حال حاضر پیشبینی این مساله امکان پذیر نیست اما مشخص است اگر قرار باشد دومینویی از واکنشها داشته باشیم باید تحولات ناخوشایندی را در آینده انتظار بکشیم.
امیرعلی ابوالفتح در گفتوگو با ایسنا با اشاره به حملات آمریکا به مواضع حشدالشعبی در عراق و سوریه اظهار کرد: از مدتها قبل مشخص بود که باید منتظر چنین اتفاقی باشیم. زمانی که ایران پهپاد آمریکا را سرنگون کرد واکنشی از سوی آمریکاییها رخ نداد چرا که در آن واقعه سربازی از آمریکاییها کشته نشد و خونی ریخته نشد ما در حملهای که چند روز پیش انجام شد یکی از پیمانکاران نظامی آمریکایی کشته شد و تعدادی آمریکایی و عراقی زخمی شدند از این رو این اتفاق قابل پیشبینی بود و این مساله خارج از تحولات سیاسی اجتماعی و امنیتی عراق و منطقه از یک منظر بوده است.
وی درباره واکنشهای احتمالی ایران و عراق به این حملات اظهار کرد: در حال حاضر پیشبینی این مساله امکان پذیر نیست اما مشخص است که اگر قرار باشد دومینویی از پاسخها و واکنشها داشته باشیم تحولات ناخوشایندی را در آینده باید انتظار بکشیم.
این کارشناس مسایل آمریکا خاطرنشان کرد: حمله اخیر آمریکا در عراق بعد از سال ۲۰۰۷ بیسابقه بوده است و به نظر میآید آمریکا به دنبال نمایش قدرت و ارعاب طرف مقابل بوده است.
ابوالفتح درباره پیام حمله آمریکا به مواضع حشد الشعبی اظهار کرد: آمریکا میخواهد بگوید که از تخریب و کشتار ابایی ندارد و اگر در موقعیتش قرار گیرد و مساله منافع ملیاش مطرح باشد وارد میشود.
وی خاطرنشان کرد: اما این مساله حایز اهمیت است و آمریکا باید بداند به همان اندازه که حملات بیشتری را در عراق انجام دهد آسیبپذیریاش هم بیشتر میشود از این رو ممکن است که طرفهای درگیر در این موضوع با توجه به ابعاد واکنشهای بعدی احتمالی در پی رفع این تنش به صورت مسالمتجویانه برآیند.
این کارشناس مسایل آمریکا در رابطه با ارتباط این حملات با تحولات عراق و واکنش مقامات این کشور گفت: حدس میزنم این اقدام آمریکا حتی با مقامات دولت عراق هماهنگ شده باشد و نه تنها در دولت عراق برخی ناراضی نیستند که چه بسا از این مساله خشنود هم باشند و از آن استقبال کرده باشند. در عین حال عراق و دولت این کشور بازیگر مستقلی نیست و بسیار آسیبپذیر شده است و بعید است مخالفت یا موافقت دولت با این تصمیمات چندان مهم بوده باشد. بیانیهها و مواضعی که در ساعات اولیه بعد از این حملات در راستای محکومیت این اقدامات منتشر کرد بعید است مانع از ادامه درگیری و تنش به وجود آمده شود یا از ادامه واکنشها جلوگیری کند.
انتهای پیام
بزرگترین ارائه دهنده خبرهای گوناگون در ضمینه های مختلف در بستر وب به صورت فوق العاده سریع